2018. február 26., hétfő

Sajtos-sonkás makaróni tál


Nevezzük bárminek, a tésztafélékből villámgyorsan készíthetünk finomságokat. Ez az étel akár maradékból is pár perc alatt összerakható.

Sajtos-sonkás makaróni tál


Hozzávalók 4 személyre: 30 dkg makaróni, 25 dkg reszelt sajt, 15 dkg sonka, 3 tojás, 2 dl tejföl, diónyi vaj.
Elkészítése: A makarónit lobogó sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, hagyjuk lecsepegni. A tojást egy nagyobb keverőtálban felverjük, hozzáadjuk a tejfölt és a reszelt sajt felét, végül beleforgatjuk a csíkokra vágott sonkát és a makarónit is. Kivajazott tepsibe rendezzük, tetejét megszórjuk reszelt sajttal és forró sütőben 35 percig sütjük.
Megjegyzés: Akár előző este is előkészíthetjük, ebéd előtt csak megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...