2011. május 15., vasárnap
Sonkás szendvicskrém
Említettem már, hogy a szbad fogású főzés elkötelezettje vagyok mostanában. Nos, a sóskaleves érdekében hősi halált halt sonka egyik darabja sehogy sem akart elfogyni. Fogtam hát és a darálógépben jó krémesre daráltam, aztán hozzáadtam egy üveg szintén kispadra került bolti spagettimártást, amit amúgy is azért vettem meg, hogy kenyérre kenegessem. Jó összekavartam és egy pazar szendvicskrém lett a végeredmény.
Tanulság: a maradék ételeket alakítsd szendvicskrémmé. Egyetlen követelménynek kell csupán eleget tenni: legyen krémes.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...
-
A fokhagyma gyakori vendég magyaros ételeinkben. Leginkább nyersen kerül a fövő ételbe, belesimulva az ízharmóniába vagy kiegészítve azt...
-
Nagyon szeretek fánkot sütni. Lenyűgöz, ahogy a tészta megkel, majd a forró olajban dagadtra duzzadnak a fánkok. Igazi ünnepnap az, amikor f...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése