2011. május 15., vasárnap

Sonkás szendvicskrém


Említettem már, hogy a szbad fogású főzés elkötelezettje vagyok mostanában. Nos, a sóskaleves érdekében hősi halált halt sonka egyik darabja sehogy sem akart elfogyni. Fogtam hát és a darálógépben jó krémesre daráltam, aztán hozzáadtam egy üveg szintén kispadra került bolti spagettimártást, amit amúgy is azért vettem meg, hogy kenyérre kenegessem. Jó összekavartam és egy pazar szendvicskrém lett a végeredmény.
Tanulság: a maradék ételeket alakítsd szendvicskrémmé. Egyetlen követelménynek kell csupán eleget tenni: legyen krémes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...