2011. május 4., szerda

Sajtos kolbász szalonnaköntösben




Általában ezzel kelek fel szombat reggel, mert imádom a kerti partit, főleg mióta kertes házban élünk, saját kerti grillsütővel. A klasszikus hús meg miccs mellett szívesen próbálok ki újdonságokat is, de az is megesik, hogy azt sütjük meg ami van.
Szóval múlt szombaton adva volt egy nagy adag sajtos kolbász, egyenesen Sepsiszentgyörgyről, maradt még pár szelet baconszalonnám a fasírtkoszorú alapanyagaiból gondoltam a kettőt összeházasítjuk. Nem volt rossz gondolat.

Sajtos kolbász szalonnaköntösben

A kolbászokat tíz centis darabokra vágjuk, majd beletekerjük egy kettőbe vágott baconszalonna szeletbe. Óvatosan a grillsütőrácsra helyezzük és gyakori forgatás mellett sütjük. Nem szúrjuk meg, mert a sütés közben megolvadó sajt megolvad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...