2011. május 4., szerda
Sajtos kolbász szalonnaköntösben
Általában ezzel kelek fel szombat reggel, mert imádom a kerti partit, főleg mióta kertes házban élünk, saját kerti grillsütővel. A klasszikus hús meg miccs mellett szívesen próbálok ki újdonságokat is, de az is megesik, hogy azt sütjük meg ami van.
Szóval múlt szombaton adva volt egy nagy adag sajtos kolbász, egyenesen Sepsiszentgyörgyről, maradt még pár szelet baconszalonnám a fasírtkoszorú alapanyagaiból gondoltam a kettőt összeházasítjuk. Nem volt rossz gondolat.
Sajtos kolbász szalonnaköntösben
A kolbászokat tíz centis darabokra vágjuk, majd beletekerjük egy kettőbe vágott baconszalonna szeletbe. Óvatosan a grillsütőrácsra helyezzük és gyakori forgatás mellett sütjük. Nem szúrjuk meg, mert a sütés közben megolvadó sajt megolvad.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Egy tál lencse A biblia egyik legismertebb története a lencséről szól, pontosabban arról, hogyan adta el Ézsau az elsőszülöttségi jogát ...
-
A fokhagyma gyakori vendég magyaros ételeinkben. Leginkább nyersen kerül a fövő ételbe, belesimulva az ízharmóniába vagy kiegészítve azt...
-
Nagyon szeretek fánkot sütni. Lenyűgöz, ahogy a tészta megkel, majd a forró olajban dagadtra duzzadnak a fánkok. Igazi ünnepnap az, amikor f...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése