2019. augusztus 31., szombat

Tormás-sonkás szendvics ciabattában



A tormával töltött sonka sokak kedvence. Ízében erre hasonlít ez a szendvics, azzal a különbséggel, hogy kevés túróval és zöldsalátával is gazdagítjuk. Tökéletes választás egy egészséges, tápláló reggelihez.

Tormás-sonkás szendvics ciabattában 



Hozzávalók 4: 1 adag ciabatta ( 4 darab), 10 dkg krémtúró, 1 evőkanál ecetes reszelt torma, 10 dkg vegyes saláta, 15 dkg sonka, 12 db koktélparadicsom.
Elkészítése: A túrót simára kavarjuk a tormával, ha szükséges kicsit meg is sózzuk. A  ciabattákat félbe vágjuk, de nem egészen, majd kihajtjuk és megkenjük jó vastagon a tormás túróval. Megszórjuk salátával majd megrakjuk a csíkokra vágott sonkával. Végük koktélparadicsommal koronázzuk meg. Jó étvággyal fogyasztjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...