2019. augusztus 18., vasárnap

Grillezett padlizsántekercs


Grillezett padlizsántekercs


Hozzávalók: 2 padlizsán, 7 dkg túró, 7 dkg juhtúró, 1 cikk fokhagyma, 2 evőkanál tejföl, só, kevés olaj.
Elkészítése: A padlizsánokat megmossuk, majd hosszában vékony szeletekre cágjuk, lesózzuk és állni hagyjuk.Közben összekeverjük a kétfajta túrót a zúzott fokhagymával és a tejföllel, sóval ízesítjük.
A besózott padlizsánt leöblítjük, papírtörlővel leitatjuk a szeletekről a vizet, megtöltjük a krémmel és feltekerjük. Megkenjük olajjal, majd kerti grillen, alumíniumtálcában oldalanként 3-4 perc alatt megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...