2019. augusztus 16., péntek

Sajtos kolbász hotdog


Sajtos kolbász hotdog

A hotdog nálunk nagy kedvenc. Miért ne lehetne benne főtt virsli helyett grillezett kolbász, csak amúgy magyarosan?

Hozzávalók 4 személyre: 2 bagett, 2 pár virsli, 2 szelet sajt, 8 szelet bacon, 2 paradicsom, 10 dkg rukkola, 2 evőkanál majonézes torma.
Elkészítése: A virsli hosszanti oldalán készítünk egy jó mély bevágást. Ebbe helyezünk 2 csíkot a fél centis csíkokra vágott sajtból, majd körbetekerjük a baconnal. Grillrácson ropogósra sütjük. A bagettet kettőbe vágjuk, majd hosszában elvágjuk, annyira, hogy kinyíljon. Megkenjük majonézes tormával, belerakjuk a rukkolát, a grillezett virslit és paradicsomszeletekkel egészítjük ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...