2019. augusztus 23., péntek

Csülkös szendvics diós salátával – a saláta kedvéért



Hozzávalók 2 szendvicshez: 2 rövid bagett, 15 dkg sült csülök, 15 dkg gyalult káposzta, 2 evőkanál majonéz, 5dg darabolt dió.
Elkészítése: A káposztát egy keverőtálba tesszük, rászórjuk a diót, hozzáadjuk a majonézt és jól összekavarjuk. A csülköt feldaraboljuk. A bagett oldalán egy hosszanti nyílást ejtünk, jó éles késsel, de nem vágjuk el teljesen. A keletkezett zsebbe belenyomkodjuk a káposztasalátát, majd a feldarabolt húst. Az elkészült szendvicset salátával körítve fogyasztjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...