2019. augusztus 30., péntek

Pecsenyés szendvics ciabattában



Ha marad egy kis sült hús, érdemes szendvicset készíteni belőle, néhány hozzávalóval megtoldva tartalmas, laktató ebéd vagy vacsora lehet belőle. Ha ciabattát sütöttünk, akkor egy személyre egy jó tenyérnyi darabból készült szendvics bőven elég, mivel igazi, tartalmas kenyérféle.

Pecsenyés szendvics ciabattában 


Hozzávalók 4 személyre: 1 adag ciabatta, 25 dkg pecsenye, 2 tojás, 10 dkg vegyes saláta, 12 db. Koktélparadicsom.
Elkészítése: A ciabattát 4 darabra vágjuk, mindegyik darabot hosszában kettőbe vágunk, de nem egészen. Széthajtjuk és megkenjük a pecsenyezsírral. Ha nem maradt, használhatunk vajat vagy kenősajtot. Rászórjuk a salátát, megrakjuk a feldarabolt pecsenyével, karikára vágott főtt tojással és koktélparadicsommal. Hidegen kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...