2015. június 22., hétfő

Avokádós spagetti

Spagettiszósz hidegen? Semmi gond! A nyári hőségben felüdítő lehet!

Avokádós spagetti


Hozzávalók 4 személyre: 30 dkg spagetti, 4 avokádó, 5 paradicsom, 4 cikk fokhagyma, 1 fej hagyma, só.

Elkészítése: A spagettit lobogó sós vízben kifőzzük, leszűrjük és melegen tartjuk. Az avokádókat hosszában kettévágjuk, kivesszük a magot és teáskanállal a botmixer poharába kaparjuk a húsát. A héját félretesszük a tálaláshoz.4 paradicsomot forró vízbe mártunk, meghámozzuk, majd az avkádóhoz aprítjuk. Hozzáadjuk a megtisztított hagymát és fokhagymát, megsózzuk. Alaposan összeturmixoljuk. A kifőtt spagettit a szósz kétharmadával összeforgatjuk, beleadagoljuk az avokádók héjába, tányéra tesszük. Paradicsomszeletekkel díszítve, a megmaradt szósszal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...