2017. május 11., csütörtök

Zöld gombasaláta

Zöld gombasaláta



Hozzávalók: 5 dkg vaj, 1 fej hagyma, 3 cikk fokhagyma, 20 dkg csiperkegomba, 1 csokor kapor,1 csokor petrezselyemzöld,  só, bors, 15 dkg színes fussili.
Elkészítése:
1. A vajat egy lábasban felolvasztjuk.
 2. Megpároljuk benne a meghámozott, felszeletelt hagymát.
3. Felszeleteljük a megmosott gombát.
4. Hozzáadjuk a párolt gombát, megsózzuk, borsozzuk, lefedjük és puhára pároljuk.
5. A tésztát lobogó sós vízben kifőzzük.
6. Leszűrjük.
7. A zöldeket alaposan megmossuk.

8. Apróra vágjuk. A tésztát, a gombát és a zöldeket összekeverjük és tálalhatjuk is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Karaj gombamártásban

Nagy húsrajongók vagyunk. A vasárnapi ebéd nálunk elképzelhetetlen valami finom husi nélkül. Szeretjük a sertéskarajt, abból is a kicsit ...