2013. április 11., csütörtök

Medvehagymás szendvics


Először zilahi diákéveim alatt találkoztam a medvehagymával, nem kerültünk szoros barátságba. Azóta sokat olvastam jótékony hatásairól, úgyhogy néha-néha belefér.

Medvehagymás szendvics


Hozzávalók ( 4 szendvicshez): 4 szelet teljes kiőrlésű kenyér, 2 kocka tejfölös krémsajt, 2 evőkanál tejföl, 1 tojás, 2 evőkanál apróra vágott medvehagyma, só,bors.
Elkészítése: A krémsajtot kikavarjuk a tejföllel és a tojással, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a medvehagymát is. A keverékkel megkenjük a kenyérszeleteket, majd egy sütőlemezen 5 percre forró sütőbe toljuk. Melegen tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...