2013. április 13., szombat

Köménymagos csirke


Vasárnap szeretem gyorsan intézni az ebédet, hogy jusson idő a pihenésre is. Egy nagyon jó vasárnapi ebéd főétele lehet ez a csirke. Nincs vele sok baj és nagyon finom, omlós lesz.

Köménymagos csirke



Hozzávalók: 1 grillcsirke, 4 evőkanál őrölt kömény, só, kevés olaj, 1 evőkanál ételízesítő.
Elkészítése: A csirkét megmossuk, lecsepegtetjük. Megszórjuk sóval, majd beborítjuk a darált köménnyel. Belehelyezzük az olajjal kikent tálba. Aláöntünk kb 2-2,5 dl vizet, melybe elkevertük az ételízesítőt. Alufóliával letakarva forró sütőben 1 órán át pároljuk, majd a fóliát levéve pár percig pirítjuk. 

1 megjegyzés:

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...