2014. április 24., csütörtök

Kapros- zelleres tekercs



A kapor azok közé a zöldfűszerek közé tartozik, melyeket vagy szeret valaki, vagy nem. Leginkább édes ételekben találkozunk vele, de bátran kipróbálhatjuk hússal is. A szintén aromás zellerrel társítva pedig igazán izgalmas ízélménnyel ajándékoz meg.

Kapros- zelleres tekercs


Hozzávalók 4 személyre: 4 szelet kipotyolt sertéscomb, negyed zeller, 1 csokor kapor, só, bors.

Elkészítése: A zellert meghámozzuk és lereszeljük, a kaprot apróra vágjuk és összekeverjük a zellerrel, majd enyhén megsózzuk. A kipotyolt hússzeleteket sóval, borssal bedörzsöljük, majd elosztjuk rajtuk a kapros zellert és feltekerjük. Alufóliába csomagoljuk, sütőlemezre helyezzük, majd forró sütőben 25-40 percig sütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni, majd vékony karikákra vágva tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...