2011. október 12., szerda
Rántott hús, olaj nélkül
Nem az igazi, de egészségesebb, mint az olajban készült változat. Én csirkemellből készítettem, mert az volt éppen raktáron, de disznóhúsból is lehet készíteni.
Rántott hús, olaj nélkül
Hozzávalók: 4 szelet csirkemellfilé, 1 tojás, 1 evőkanál liszt, 1 fej hagyma, 25 dkg gomba, főszerek ízlés szerint
Elkészítése: A husikat finoman kipotyoljuk. A megtisztított hagymát karikára vágjuk és egy tűzálló tál aljába helyezzük, néhány vajdarab társaságában. A megfűszerezett húsdarabokat lisztbe, és a felvert tojásba mártjuk, majd a hagymára fektetjük. Megszórjuk a megtisztított, feldarabolt gombával és forró sütőben, lefedve 25 percig sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Egy tál lencse A biblia egyik legismertebb története a lencséről szól, pontosabban arról, hogyan adta el Ézsau az elsőszülöttségi jogát ...
-
A fokhagyma gyakori vendég magyaros ételeinkben. Leginkább nyersen kerül a fövő ételbe, belesimulva az ízharmóniába vagy kiegészítve azt...
-
Nagyon szeretek fánkot sütni. Lenyűgöz, ahogy a tészta megkel, majd a forró olajban dagadtra duzzadnak a fánkok. Igazi ünnepnap az, amikor f...
És ennek mi köze a rántott húshoz????
VálaszTörlésEz inkább hagymás hús nem? Finom lehet az íze a hagyma és a fűszereknek köszönhetően!:)
VálaszTörlésEz nagyon finom lehet!
VálaszTörléshát nem a panírozott husikra mondjuk, hogy rántott?
VálaszTörlésa hagyma, a gomba csak plusszot ad neki. bíztos igaza van Edónak, ez finom lehet.
Finom első olvasatra is!!!
VálaszTörlés