2011. október 20., csütörtök

Díjat kaptam

A blog írója egy virág
Nagyon érdekesnek tartom ezeket a díjakat, amelyek néha hozzám is betalálnak. Először is, a blog produktumai felkerülnek a világhálóra, gyakorlatilag az egész világ olvashatja és a statisztikából mindig kiderül, hogy szám szerint hányan nézték meg a bejegyzéseket, ami relatív, hiszen egyesek megnézhetik többször is, illetve minden új kattintást számol a program. Arról viszont nincs hozzáférhető adat, hogy kik vannak a számok mögött, ha nem írnak bejegyzést, azt sem lehet tudni, mit gondolnak a tartalomról. Ha díjat kapsz, akkor egy kattintó, identitását vállalva, értékeli a munkád. Ez jó dolog, hiszen az ilyesfajta visszajelzések arról beszélnek, hogy ami nekem örömet okoz, az másnak is tetszik. Nekem ugyanis frenetikus örömet okoz a főzés, főleg az étkezés utáni üres tálalóedények, az ilyesfajta feed back nagyon bearanyozza a napjaimat. A blog írója egy virág... nem igazán vagyok virágtípus, bár, ha választani kellene virágot, amivel azonosulni tudok az a muskátli lenne, fületlen biliben (szép virág, igénytelen csomagolásban), ahogy szegény nagyanyám ablakában virított, aki már a maga idejében nagyon sokat tudott az újrahasznosításról.
Köszönöm tehát Marisznak, hogy olvas engem! Köszönöm mindenki másnak, aki időnként, vagy gyakrabban hozzám benéz!
A díjat tovább kell adni, meg is teszem.
Akit szívesen olvasgatok :
Trollanyu
Aleda - nagyon szeretem a képeit! Persze a recepteket is!!!!!!!!!!
Azért ennyi, mert állandóan időhiányban szenvedek.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Zsozso, nagyon köszöm a díjat:) Nagyon kedves, hogy gondoltál rám és örülök, ha olvasod a blogomat, köszöm szépen:)

    VálaszTörlés

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...