2011. július 19., kedd

Díj


Kaptam egy nagyon cuki kis díjat, amit ez úton is szeretettel köszönök. Nagy öröm számomra, ha azok, akik nézegetik a munkámat, örömet lelnek benne, netán még ötleteket is merítenek a saját ételeik elkészítésekor. Már csak azért is, mert a szabad fogású főzés (fogd meg, ami van és főzz belőle) híveként, gyakran főzök recept nélkül, szabadon. Tehát, ha elnyeri valakinek a tetszését és elkészíti, igazán egyedi étellel lesz dolga. Számomra az ilyesfajta ténykedés maga is örömteli, ráadásul ott a jutalom: a kész étel, amit a családom nagy lelkesedéssel elfogyaszt, persze többnyire nekem is ízlik. Minden egyes étel elkészítése utazás számomra egy ismeretlen, érdekes ország felé, amit még senki nem látott, és nem csak a megérkezést, de az utazás minden percét is élvezem.
A díjat tovább kell adnom és a szabály szerint olyanoknak, akiket mostanában fedeztem fel és olvasok.
A listám:
Aleda
Farkas Vilmos
Flóra
Angi

Megígérem, hogy ezentúl sokkal több blogot követek, már csak azért is mert nagyon jó dolgokra bukkan az ember.

3 megjegyzés:

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...