2011. július 19., kedd
Díj
Kaptam egy nagyon cuki kis díjat, amit ez úton is szeretettel köszönök. Nagy öröm számomra, ha azok, akik nézegetik a munkámat, örömet lelnek benne, netán még ötleteket is merítenek a saját ételeik elkészítésekor. Már csak azért is, mert a szabad fogású főzés (fogd meg, ami van és főzz belőle) híveként, gyakran főzök recept nélkül, szabadon. Tehát, ha elnyeri valakinek a tetszését és elkészíti, igazán egyedi étellel lesz dolga. Számomra az ilyesfajta ténykedés maga is örömteli, ráadásul ott a jutalom: a kész étel, amit a családom nagy lelkesedéssel elfogyaszt, persze többnyire nekem is ízlik. Minden egyes étel elkészítése utazás számomra egy ismeretlen, érdekes ország felé, amit még senki nem látott, és nem csak a megérkezést, de az utazás minden percét is élvezem.
A díjat tovább kell adnom és a szabály szerint olyanoknak, akiket mostanában fedeztem fel és olvasok.
A listám:
Aleda
Farkas Vilmos
Flóra
Angi
Megígérem, hogy ezentúl sokkal több blogot követek, már csak azért is mert nagyon jó dolgokra bukkan az ember.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Egy tál lencse A biblia egyik legismertebb története a lencséről szól, pontosabban arról, hogyan adta el Ézsau az elsőszülöttségi jogát ...
-
A fokhagyma gyakori vendég magyaros ételeinkben. Leginkább nyersen kerül a fövő ételbe, belesimulva az ízharmóniába vagy kiegészítve azt...
-
Nagyon szeretek fánkot sütni. Lenyűgöz, ahogy a tészta megkel, majd a forró olajban dagadtra duzzadnak a fánkok. Igazi ünnepnap az, amikor f...
Köszi szépen a díjat, nagyon kedves tőled, hogy rám is gondoltál!
VálaszTörlésKöszönöm szépen a díjat.
VálaszTörlésKöszönöm szépen! :)
VálaszTörlés