2021. április 22., csütörtök

Édes-savanyú sárgarépa saláta

 Amikor húslevest főzünk, jó alaposan bezöldségeljük, leginkább sárgarépa kerül bele, mert édeskés lesz tőle a leves, én úgy szeretem. Sokszor aztán nem tudunk mit kezdeni a főtt sárgarépával. Ezért készült belőle legutóbb édes-savanyú saláta. nagyon finom volt, sült hús mellé kiváló.

Édes-savanyú sárgarépa saláta



Hozzávalók 2 személyre: 30 dkg főtt sárgarépa, 2 evőkanál szójaszósz, 2 evőkanál méz, 1 evőkanál ecet, 2 evőkanál víz, 2 cikk fokhagyma.

Elkészítése: A sárgarépát kockára vágjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, majd a többi hozzáavalóból készített öntettel ízesítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...