2013. március 15., péntek

Piros, fehér, zöld


Három színű pudingkehely




Hozzávalók (4 kehelyhez): 1 tasak citromos pudingpor, 5 dl tej, 4 evőkanál cukor, 4 teáskanál piros dzsem, 1 marék friss mentalevél.
Elkészítése: A pudingot a tasakon lévő előírások szerint elkészítjük. A kelyhet kirakjuk mentalevéllel, ráhalmozzuk az elkészült pudingot, majd a közepére csorgatjuk a piros dzsemet.

2 megjegyzés:

  1. Te Zsozsó, hogy te milyen ötletes vagy kokárda téren is:) Hol szereztél ilyenkor friss mentát?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ötletes és összhangban van az ünneppel!:)

    Kati, nekem ugyan mentám nincs, de a citromfű is hajt már rendesen... Lehet, a menta is:)

    VálaszTörlés

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...