2013. március 9., szombat

Három színű süti


Három színű süti




Hozzávalók: 50 dkg háztartási keksz, 2 zacskó vaníliás pudingpor, 3, 5 dl meggyes üdítő, 3,5 dl zöldalma üdítő, 1 zacskó citromos pudingpor, 5 dl tej, 8 evőkanál cukor, 1 evőkanál kókuszreszelék, 1 marék mentalevél.
Elkszítése: Az egyik vaníliás pudingport összekeverjük 2 evőkanál cukorral és a meggyes üdítővel, majd addig forraljuk, amíg besűrűsödik. Ezután a másik vaníliás pudingot a zöldalmás üdítővel és 2 evőkanál cukorral forraljuk ki. Hagyjuk kihúlni. A zacskón lévő előírások szerint elkészítjük a citromos pudingot a tej és a megmaradt cukor felhasználásával, azt is kihűtjük. Egy tepsi aljára rakunk egy sor kekszet, egyenletesen elosztjuk rajta a zöldalma üdítős pudingot, betakarjuk keksszel, következik a citrompuding, majd újabb réteg keksz és a tetejét beborítjuk a meggyes pudinggal. Mentalevélen tálaljuk, a keksz formájához igazított szeleteket. Mentalevéllel és kókuszreszelékkel díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...