2011. június 8., szerda

Erdélyi konyha


Nagy nap volt tegnap. Feltűztem az Erdélyi konyhát a dicsőségfalamra, ugyanis a júniusi számtól ott vagyok azoknak a bloggereknek a csapatában, akik a lapot megtöltik jobbnál-jobb receptjeikkel. Nagy megtiszteltetés ez számomra és egyben kötelez is, hogy az eddig tanultakat egy még ennél is magasabb szintre emelve ne hagyjam abba a folytonos keresést.

5 megjegyzés:

  1. nagyon gratulálok, ez szép teljesítmény, én is örülnék neki, úgyhogy minden elismerésem

    VálaszTörlés
  2. Úúúgy örülök,hogy közénk tartozol!!:)Puszi!

    VálaszTörlés
  3. Úgy na,de jó, hogy egy csapat vagyunk:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm mindenkinek, hogy örül nekem!!!

    VálaszTörlés
  5. Zsozso, én is örülök neked! :-)

    VálaszTörlés

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...