2011. június 8., szerda
Erdélyi konyha
Nagy nap volt tegnap. Feltűztem az Erdélyi konyhát a dicsőségfalamra, ugyanis a júniusi számtól ott vagyok azoknak a bloggereknek a csapatában, akik a lapot megtöltik jobbnál-jobb receptjeikkel. Nagy megtiszteltetés ez számomra és egyben kötelez is, hogy az eddig tanultakat egy még ennél is magasabb szintre emelve ne hagyjam abba a folytonos keresést.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Egy tál lencse A biblia egyik legismertebb története a lencséről szól, pontosabban arról, hogyan adta el Ézsau az elsőszülöttségi jogát ...
-
A fokhagyma gyakori vendég magyaros ételeinkben. Leginkább nyersen kerül a fövő ételbe, belesimulva az ízharmóniába vagy kiegészítve azt...
-
Nagyon szeretek fánkot sütni. Lenyűgöz, ahogy a tészta megkel, majd a forró olajban dagadtra duzzadnak a fánkok. Igazi ünnepnap az, amikor f...
nagyon gratulálok, ez szép teljesítmény, én is örülnék neki, úgyhogy minden elismerésem
VálaszTörlésÚúúgy örülök,hogy közénk tartozol!!:)Puszi!
VálaszTörlésÚgy na,de jó, hogy egy csapat vagyunk:)
VálaszTörlésKöszönöm mindenkinek, hogy örül nekem!!!
VálaszTörlésZsozso, én is örülök neked! :-)
VálaszTörlés