2018. március 3., szombat

Baconos máj alma ágyon


Vitaminizáljuk magunkat, almával. Ilyenkor tavasz elején jól fog.

Baconos máj alma ágyon 


Hozzávalók4 személyre: 25 dkg csirkemáj, 16 szelet bacon, pár szál bíbor bazsalikom, 2 nagyobb alma.
Elkészítése: A csirkemájat kettőbe vágjuk. Mindegyik darabot rátesszük egy bacon szelet egyik végére, teszünk rá egy kevés bíbor bazsalikomot, majd rácsavarjuk a májra a bacont, tepsibe rakjuk és forró sütőben 20 perc alatt megsütjük. Az almát megmossuk, karikára vágjuk. A frissen kisült májat egy-egy almaszeletre tesszük és így tálaljuk. Nagyon kellemes előétel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...