2012. december 18., kedd

Melegszendvics

Sajnos vége az X-faktornak, pedig be sok jó pizzát megettem a műsort bámulva.
Saját találmányt is köszönhetek a műsornak, nem volt kedvünk a pizzához, akkor született ez a kreáció... Kis forralt borral tüzes Adélka rajongóvá váltam tőle. Neki dedikálom hát és biztosítom ezúton is affelől, hogy ő volt a legnagyobb X a műsorban.


Melegszendvics


Hozzávalók (4 személyre): 8 nagy szelet kenyér, 2 tojás, 25 dkg konzerv gomba, 12 dkg sonka, 10 dkg krémsajt, 15 dkg reszelt füstölt sajt.
Elkészítése: A gombakonzervet lecsepegtetjük és aprítőgépbe tesszük a sonkával együtt, majd jól összeaprítjuk. Áttöltjük egy keverőtálba, beletesszük a krémsajtot, jól összekavarjuk, majd egyenként belekeverjük a tojásokat is. Az így nyert krémet jó vastagon rákenjük a kenyérszeletekre, amiket tepsibe rakunk, megszórjuk reszelt sajttal és 10 percre forró sütőbe tesszük.
Tipp: A sonkát füstölt házikolbásszal is helyettesíthetjük, amit a bőrétől megszabadítva villával alaposan összetörünk.

3 megjegyzés:

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...