2011. szeptember 15., csütörtök

Húsos tál


Az élet nagyon sűrű mostanában, megkezdődött az iskola, teljesen beszippantanak a feladataim és a kreativitásom minden morzsája elvérzik a matek feladatok ismertetése közben, ami a széllel szemben...-re hasonlít leginkább. De enni azért kell, bár ma három tízperces szünet alatt majszoltam el egy tenyérnyi szendvicset... A hétvégék azonban nagyon kellemesen telnek, családi körben és a jó illatok is otthon vannak nálunk. Legutóbb ezzel a húsos tállal kényeztettem az ízlelőbimbókat és az érzékeny orrokat. És nem hagyhatom szó nélkül azt sem, hogy a fotók az új gépemmel készültek!!! Remélem összeszedem magam a látvány terén is.

Húsos tál
Hozzávalók 1 személyre: 1-2 db csirkecomb, 1 db kolbász, 2 közepes méretű krumpli, olaj, durva só, oreganó
Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, megmossuk és egy tepsibe karikázzuk. Meglocsoljuk olajjal, megszórjuk durva sóval és oreganóval, réfektetjük a sóval bedörzsölt csirkecombokat és a kolbászt. Alufóliával befedjük és forró sütőben 45 percig sütjük. Azután levesszük a fóliát és újabb 10 percig pirítjuk.

2 megjegyzés:

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...