2013. június 7., péntek

Túróval töltött uborka


Nyáron nem sok kedvem van enni. Van, hogy csak bekapok pár hűsítő falatot, erre kiválóan alkalmas a következő étel:


Túróval töltött uborka


Hozzávalók 4 személyre: 2 kígyóuborka, 25 dkg tehéntúró, 12 dkg zöld magnélküli olajbogyó, 4 evőkanál tejföl, 2 evőkanál pirított, hántolt napraforgómag, 4 salátalvél.

Elkészítése: Az uborkákat háromujjnyi hosszú darabokra vágjuk, csíkosra hámozzuk, majd a belsejüket késsel kivágjuk. Az olajbogyót apróra vágjuk, belekeverjük a túróba a tejföllel együtt, majd az uborkahengerekbe töltjük. A tányérra fektetjük a salátalevelet, ráhelyezünk 2-3 uborkár, majd jól megszórjuk napraforgómaggal.

1 megjegyzés:

  1. Tisztelt Szerkesztő!

    A színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.

    Az együttműködését előre is köszönöm.

    Üdvözlettel:

    Kovács Zsolt, Projektvezető

    iNNOField Kft

    VálaszTörlés

Karaj gombamártásban

Nagy húsrajongók vagyunk. A vasárnapi ebéd nálunk elképzelhetetlen valami finom husi nélkül. Szeretjük a sertéskarajt, abból is a kicsit ...