Nyáron nem sok kedvem van enni. Van, hogy csak bekapok pár hűsítő falatot, erre kiválóan alkalmas a következő étel:
Túróval töltött
uborka
Hozzávalók 4
személyre: 2 kígyóuborka, 25 dkg tehéntúró, 12 dkg zöld magnélküli olajbogyó, 4
evőkanál tejföl, 2 evőkanál pirított, hántolt napraforgómag, 4 salátalvél.
Elkészítése: Az
uborkákat háromujjnyi hosszú darabokra vágjuk, csíkosra hámozzuk, majd a
belsejüket késsel kivágjuk. Az olajbogyót apróra vágjuk, belekeverjük a túróba
a tejföllel együtt, majd az uborkahengerekbe töltjük. A tányérra fektetjük a
salátalevelet, ráhelyezünk 2-3 uborkár, majd jól megszórjuk napraforgómaggal.
Tisztelt Szerkesztő!
VálaszTörlésA színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.
Az együttműködését előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
Kovács Zsolt, Projektvezető
iNNOField Kft