2013. június 3., hétfő

Szardíniás saláta

Halat ritkán eszünk, nem vagyok nagy hozzáértő és sajnálom is a félig élő állatot... Ha konzervről van szó inkább rászánom magam a halevésre, egyik kedvencem a szardínia


Szardíniás saláta



Hozzávalók: 25 dkg konzerv vegyes zöldség, 25 dkg salátamix, 25 dkg konzerv szardínia, 4 főtt tojás.

Elkészítése: A vegyes zöldséget salátástálba tesszük, majd hozzáadjuk a lecsepegtetett szardíniát. Óvatosan összeforgatjuk, hogy a hal ne törjön össze. Tálaláskor a tányérok alját kirakjuk szép zöld salátalevelekkel, vagy a salátamixxel,elrendezzük rajta a négybe vágott tojást és erre halmozzuk a szardíniás zöldséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Karaj gombamártásban

Nagy húsrajongók vagyunk. A vasárnapi ebéd nálunk elképzelhetetlen valami finom husi nélkül. Szeretjük a sertéskarajt, abból is a kicsit ...