2012. április 10., kedd

Finom falatok


Hamarosan új gasztronómiai lappal jelentkezik a Corvin kiadó (www.corvinkiado.ro). Címe: Finom falatok. Igazából nem is új, hiszen volt már egy ilyen című kiadványunk, aminek az a jellegzetessége, hogy a kiadó két jelentős irányvonalát összekapcsolja: a gasztronómiát és a rejtvényeket. Az új kiadvány fele recepteket fele pedig rejtvényeket tartalmaz, amint a felvezető szöveg megfogalmazza: egyszerű receptek, nagyszerű rejtvények. Ami külön érdekessége a lapnak, hogy teret kíván engedni mindenkinek, aki a receptek világában otthonosan mozog. Meghirdetünk egy A hónap receptje című versenyt, melyen bárki részt vehet a saját receptjével, melyet a lap elektonikus postacímére kell eljuttatni egy fotó és a postacím kíséretében. A beérkezettek közül egy recept lesz a hónap receptje, de a további sikeres alkotásokat is közöljük a lap hasábjain.
Ezen kívül természetesen a rejtvényfejtők is pályázhatnak. A rejtvénypályázat fő díja hatalmas meglepetés!!!!! Annyit elárulok, hogy ilyen még nem volt.
A lap munkatársai:
Barabás Orsolya
Kajuk Gyula

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...