2011. február 6., vasárnap
Tejfölös-zöldséges hal
A hal a kedvencei közé tartozik. Bár a család leginkább a rántott forma rajongója, igazán sohasem tudtam elkészíteni úgy, hogy kedvemre való legyen. Így természetes, hogy új utakat kerestem...
A római tálra esett a választásom, már csak azért is, mert gyors és energiatakarékos megoldást kínál. A fagyasztott halat (lehet bármilyen halfilé és a pangasiust szeretem), úgy jegesen helyeztem a kellőképpen negyed órán át áztatott római tálba egy zacskó szintén fagyasztott zöldség (brokkoli, karfiol, murok) társaságában. Jó fél órán át pároltam, ekkor felvertem 3 tojást, adtam hozzá egy pohár tejfölt ételízesítőt, sót, borsot és 2 evőkanál lisztet. Jól összekevertem és a zöldséges halra töltöttem. Fedő nélkül további tíz percig sütöttem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Egy tál lencse A biblia egyik legismertebb története a lencséről szól, pontosabban arról, hogyan adta el Ézsau az elsőszülöttségi jogát ...
-
A fokhagyma gyakori vendég magyaros ételeinkben. Leginkább nyersen kerül a fövő ételbe, belesimulva az ízharmóniába vagy kiegészítve azt...
-
Nagyon szeretek fánkot sütni. Lenyűgöz, ahogy a tészta megkel, majd a forró olajban dagadtra duzzadnak a fánkok. Igazi ünnepnap az, amikor f...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése