2011. február 4., péntek
Sült kecskesajt
A sült sajttal úgy vagyok, hogy enni nagyon szeretem, de elkészíteni hiába próbálkoztam. Egészen addig, míg az isteni szikra egy jó megoldást nem sugallt.
Mivel az isteni szikra a kecskesajtot javasolta, azzal próbálkoztam. Az az igazság, hogy egy baráti beszélgetés során említette valaki, hogy a csirkemájat baconba csomagolva süti ki. Nos én a baconba sajtot tekertem. A kemény kecskesajtot kockára vágtam és szépen beletekertem a baconba. Éppen csak egy röpke percre mártottam a fritőzben forró olajba, fedő nélkül.
Kipróbáltam a májas variációt is, ennek egy kicsit többet kell sülnie. Friss rukolával tálaltam, amit éppen csak egy kis kefírrel csorgattam le.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Egy tál lencse A biblia egyik legismertebb története a lencséről szól, pontosabban arról, hogyan adta el Ézsau az elsőszülöttségi jogát ...
-
A fokhagyma gyakori vendég magyaros ételeinkben. Leginkább nyersen kerül a fövő ételbe, belesimulva az ízharmóniába vagy kiegészítve azt...
-
Nagyon szeretek fánkot sütni. Lenyűgöz, ahogy a tészta megkel, majd a forró olajban dagadtra duzzadnak a fánkok. Igazi ünnepnap az, amikor f...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése