2011. február 4., péntek
Sörös máj
Nagyon szeretem a sört. Nem csak inni, az ételben is. Egy régi kedvencem a sörös máj. Az a jó benne, hogy a máj puha lesz és omlós. Nos....
Egy serpenyőben felforrósítok egy kis olajat, karikára vágott hagymát szórok bele, majd szépen ráhelyezem a megtisztított májakat. Egy kicsit megpirítom, majd feltöltöm sörrel és fedő altt húsz percig párolom. Leveszem a fedőt, ételízesítővel és borssal fűszerezem, majd frissen vágott zöldpetrezselyemmel megszórom és zsírjára sütöm. Főszernek nagyon jó a disznóhúsokhoz ajánlott fűszerkeverék.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Egy tál lencse A biblia egyik legismertebb története a lencséről szól, pontosabban arról, hogyan adta el Ézsau az elsőszülöttségi jogát ...
-
A fokhagyma gyakori vendég magyaros ételeinkben. Leginkább nyersen kerül a fövő ételbe, belesimulva az ízharmóniába vagy kiegészítve azt...
-
Nagyon szeretek fánkot sütni. Lenyűgöz, ahogy a tészta megkel, majd a forró olajban dagadtra duzzadnak a fánkok. Igazi ünnepnap az, amikor f...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése