2011. február 4., péntek

Sörös máj




Nagyon szeretem a sört. Nem csak inni, az ételben is. Egy régi kedvencem a sörös máj. Az a jó benne, hogy a máj puha lesz és omlós. Nos....
Egy serpenyőben felforrósítok egy kis olajat, karikára vágott hagymát szórok bele, majd szépen ráhelyezem a megtisztított májakat. Egy kicsit megpirítom, majd feltöltöm sörrel és fedő altt húsz percig párolom. Leveszem a fedőt, ételízesítővel és borssal fűszerezem, majd frissen vágott zöldpetrezselyemmel megszórom és zsírjára sütöm. Főszernek nagyon jó a disznóhúsokhoz ajánlott fűszerkeverék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Karaj gombamártásban

Nagy húsrajongók vagyunk. A vasárnapi ebéd nálunk elképzelhetetlen valami finom husi nélkül. Szeretjük a sertéskarajt, abból is a kicsit ...