2012. június 7., csütörtök

Hideg nyárs
Egy kellemes nyári este, jó társaság, esetleg egy kis romantika... Jól hangzik? Persze! A pillanat varázsát csak fokozza egy kis harapnivaló, meg némi finom fűszeres, édes moldvai bor...
Mostanában tiszta szívemből vágyom az egyszerű, természetes harmóniára. Lao Ce mondja, hogy a bölcs sürgölődés nélkül halad... Túl sok az életemben a sürgölődés és nagyon kevés a haladás. Lelki értelemben véve... Megakadtam egy ponton, szeretnék mindent magamba szívni, pedig adnom kellene, napi nyolc aztán kettő aztán három órában. A másik gondolat, ami a fejemben kavarog, vasárnap hangzott el az énekben, amit a templomban énekeltünk: Emberekben, lehetetlen, a mi reménységünk, mindenekben tehetetlen az ő segítségük... Na hát akkor, múljon csak el ez a pocsék esős idő, kiülök este a csillagok alá és egy pohár bor mellett elbeszélgetek a teremtővel...

Hideg nyárs


Hozzávalók: 25 dkg füstölt sajt, 25 dkg rozskenyér, 25 dkg sonka, 1 fürt nagy szemű szőlő.
Elkészítése: A sajtot, a kenyeret és a sonkát egyforma méretű kockákra vágjuk, majd szép sorjában, a szőlővel együtt nyárstűkre felhúzzuk. Nagyon egészséges és kalóriaszegény harapnivaló egy kellemes nyári sétához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...