Sajtos kolbász hotdog
A hotdog nálunk nagy kedvenc. Miért ne lehetne benne főtt virsli helyett grillezett kolbász, csak amúgy magyarosan?
Hozzávalók 4 személyre: 2 bagett, 2 pár
virsli, 2 szelet sajt, 8 szelet bacon, 2 paradicsom, 10 dkg rukkola, 2 evőkanál
majonézes torma.
Elkészítése: A virsli hosszanti oldalán
készítünk egy jó mély bevágást. Ebbe helyezünk 2 csíkot a fél centis csíkokra
vágott sajtból, majd körbetekerjük a baconnal. Grillrácson ropogósra sütjük. A
bagettet kettőbe vágjuk, majd hosszában elvágjuk, annyira, hogy kinyíljon.
Megkenjük majonézes tormával, belerakjuk a rukkolát, a grillezett virslit és
paradicsomszeletekkel egészítjük ki.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése