Pecsenyés szendvics ciabattában



Ha marad egy kis sült hús, érdemes szendvicset készíteni belőle, néhány hozzávalóval megtoldva tartalmas, laktató ebéd vagy vacsora lehet belőle. Ha ciabattát sütöttünk, akkor egy személyre egy jó tenyérnyi darabból készült szendvics bőven elég, mivel igazi, tartalmas kenyérféle.

Pecsenyés szendvics ciabattában 


Hozzávalók 4 személyre: 1 adag ciabatta, 25 dkg pecsenye, 2 tojás, 10 dkg vegyes saláta, 12 db. Koktélparadicsom.
Elkészítése: A ciabattát 4 darabra vágjuk, mindegyik darabot hosszában kettőbe vágunk, de nem egészen. Széthajtjuk és megkenjük a pecsenyezsírral. Ha nem maradt, használhatunk vajat vagy kenősajtot. Rászórjuk a salátát, megrakjuk a feldarabolt pecsenyével, karikára vágott főtt tojással és koktélparadicsommal. Hidegen kínáljuk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fokhagymás cukkinikrém

Erdélyi meggyleves

Krumplifánk