Ha marad egy kis sült hús, érdemes szendvicset készíteni belőle, néhány hozzávalóval
megtoldva tartalmas, laktató ebéd vagy vacsora lehet belőle. Ha ciabattát
sütöttünk, akkor egy személyre egy jó tenyérnyi darabból készült szendvics
bőven elég, mivel igazi, tartalmas kenyérféle.
Pecsenyés szendvics ciabattában
Hozzávalók 4 személyre: 1 adag ciabatta, 25
dkg pecsenye, 2 tojás, 10 dkg vegyes saláta, 12 db. Koktélparadicsom.
Elkészítése: A ciabattát 4 darabra vágjuk,
mindegyik darabot hosszában kettőbe vágunk, de nem egészen. Széthajtjuk és
megkenjük a pecsenyezsírral. Ha nem maradt, használhatunk vajat vagy
kenősajtot. Rászórjuk a salátát, megrakjuk a feldarabolt pecsenyével, karikára
vágott főtt tojással és koktélparadicsommal. Hidegen kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése