A maradékok nem mindig izgalmasak, de átalakítva már nem is maradékok, ugye?
Fasírtburger
– hűtőszekrényben árválkodó
fasírtok esetén
Hozzávalók 2 burgerhez: 2 zsömle, 6 fasírt, 1
paradicsom, 2 evőkanál majonéz, 5 dkg vegyes saláta,10 dkg hasábburgonya.
Elkészítése: A zsömléket vízszintesen kettőbe
vágjuk. Az alsó felét megkenjük vastagon majonézzel, erre egy réteg vegyes
saláta kerül, majd a felszeletelt paradicsom egynegyede. Ráhelyezzük a karikára
vágott fasírt felét, néhány darab hasábburgonyát, paradicsommal, vegyes
salátával, majonézzel rétegezzük, a zsömle másik felével befedjük. Fanyárssal
megtűzzük, salátával, burgonyával fogyasztjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése