Zöld gombasaláta
Hozzávalók: 5 dkg vaj, 1 fej hagyma, 3 cikk fokhagyma, 20
dkg csiperkegomba, 1 csokor kapor,1 csokor petrezselyemzöld, só, bors, 15 dkg színes fussili.
Elkészítése:
1. A vajat egy lábasban felolvasztjuk.
2. Megpároljuk benne
a meghámozott, felszeletelt hagymát.
3. Felszeleteljük a megmosott gombát.
4. Hozzáadjuk a párolt gombát, megsózzuk, borsozzuk,
lefedjük és puhára pároljuk.
5. A tésztát lobogó sós vízben kifőzzük.
6. Leszűrjük.
7. A zöldeket alaposan megmossuk.
8. Apróra vágjuk. A tésztát, a gombát és a zöldeket
összekeverjük és tálalhatjuk is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése