Vasárnap szeretem gyorsan intézni az ebédet, hogy jusson idő a pihenésre is. Egy nagyon jó vasárnapi ebéd főétele lehet ez a csirke. Nincs vele sok baj és nagyon finom, omlós lesz.
Köménymagos csirke
Hozzávalók: 1 grillcsirke, 4
evőkanál őrölt kömény, só, kevés olaj, 1 evőkanál ételízesítő.
Elkészítése: A csirkét
megmossuk, lecsepegtetjük. Megszórjuk sóval, majd beborítjuk a darált
köménnyel. Belehelyezzük az olajjal kikent tálba. Aláöntünk kb 2-2,5 dl vizet,
melybe elkevertük az ételízesítőt. Alufóliával letakarva forró sütőben 1 órán
át pároljuk, majd a fóliát levéve pár percig pirítjuk.
Hm..rég ettünk ilyesmit.Megkívántam:)
VálaszTörlés