2013. április 12., péntek

Kapros, túrós tésztasaláta


Ismét itt a kaporszezon, tavaly nagyon rákattantam erre a zöldfűszerre, persze még most is kedvenceim közé sorolom.

Kapros, túrós tésztasaláta


Hozzávalók: 25 dkg kagylótészta, 12 dkg túró, 10 dkg húsos szalonna, 2 dl tejföl, 1 csokor kapor.
Elkészítése: A kagylótésztát lobogó sós vízben kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A csíkokra vágott császárszalonnát egy serpenyőben kissé megpirítjuk, majd a kiolvadt zsírral együtt a tésztához adjuk. Rámorzsoljuk a túrót, rátöltjük a tejfölt, megszórjuk kaporral, majd alaposan összekeverjük. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...