Ritkán eszünk belsőségeket, pedig sok értékes tápanyaghoz juttatják a szervezetünket. Emellett igazán olcsó alapanyagok, melyekből nagyszerű ételeket készíthetünk.
Karfiolos csorba
Hozzávalók: 1 fej
hagyma, 1 evőkanál zsír, 20 dkg csirkezúza, 20 dkg karfiol, só, ételízesítő, 2
dl paradicsomlé.
Elkészítése: Egy
fazékban felolvasztjuk a zsírt és megpároljuk benne az apróra vágott hagymát.
Hozzáadjuk a megmosott zúzákat,sózzuk, megszórjuk ételízesítővel majd felöntjük
2 l vízzel. 25 percig főzzük, ezt követően beletesszük a rózsáira szedett
karfiolt is. Amikor a karfiol is puha beleöntjuk a paradicsomlevet és jól
összeforraljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése