Paprikacsónak
Hozzávalók (4
darabhoz):
- 1 húsos piros paprika
- 20 dkg túró
- 25 dkg vékonyra szeletelt baromfisonka
- 2 kocka sonkás krémsajt
- 2 evőkanál tejföl
Elkészítése: A
megmosott paprikát 4 részre vágjuk. 3 szelet sonkát félreteszünk, a többit
feldaraboljuk és a túróval, krémsajttal és tejföllel együtt aprítógépbe
tesszük, addig daráljuk, amíg krémes lesz. Az így nyert krémmel megtöltjük a
paprikaszeleteket. 2 szelet sonkát vékony csíkokra vágunk, beszórjuk vele a
tálat, ráhelyezzük a paprikaszeleteket. A megmaradt sonkaszeletet 4 felé vágjuk
és fogpiszkálóval mindegyik paprikaszelet végébe tűzünk egy darabot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése