Újkrumplis pecsenye sütőzacskóban
Az újkrumpli mindenképp finom. Hússal együtt sütve pedig egyenesen isteni.
Újkrumplis pecsenye sütőzacskóban
Hozzávalók 2 személyre: 35 dkg tarja egészben, 40 dkg
újkrumpli, 2 szál sárgarépa, 2 dl paradicsompüré, 1 teáskanál só, fél teáskanál
bors, 1 teáskanál pirospaprika, 2 cikk fokhagyma.
Elkészítése: A megmosott, szárazra törölgetett húst
tálba tesszük. A paradicsompüréhez adjuk a sót, borsot, pirospaprikát, apróra
vágott fokhagymát, jól összekavarjuk, majd a húsra öntjük. 1-2 órára a hútőbe
tesszük.
Az újkrumplit megtisztítjuk, beletesszük a sütőzacskóba
a megtisztított, felkarikázott sárgarépával együtt, majd beletesszük a húst is,
a rajta lévő páccal együtt. Lezárjuk a zacskót, forró sütőben 50-60 percig
sütjük. Amikor kész, óvatosan kibontjuk a zacskót, felszeleteljük a húst és a zöldségekkel
körítve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése