tag:blogger.com,1999:blog-169463632381226486.post6058810126497467848..comments2023-12-05T23:16:40.162+01:00Comments on Finomságaim: Csatlós Erzsébethttp://www.blogger.com/profile/08157767106297677818noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-169463632381226486.post-60575551293437282182015-05-12T22:29:31.984+02:002015-05-12T22:29:31.984+02:00Nem lett semmi baj a tojással, tisztára olyan mara...Nem lett semmi baj a tojással, tisztára olyan maradt az állaga, mint a tükörtojásnak, csak olaj nélkül.<br />Csatlós Erzsébethttps://www.blogger.com/profile/08157767106297677818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169463632381226486.post-54235647032299245772015-04-17T14:19:46.133+02:002015-04-17T14:19:46.133+02:00A tojás állaga 30 perc elteltével nem lesz agyon s...A tojás állaga 30 perc elteltével nem lesz agyon sütött? Azt nem lehetne szerinted, hogy elősütni a tésztát és a sütés vége felé beleütni a tojást? Mert nagyon tetszik a recepted, elkészíteném, de ezek a kérdések merültek fel bennem.Rozahttps://www.blogger.com/profile/08523274584945791015noreply@blogger.com